4 MMA Fightersista tuli elokuvatähteä

Kaukana ovat ajat, jolloin WWE-painista tuli elokuvatähtiä. Nyt on MMA:n vuoro. Viime vuosina laji on saavuttanut melkoisen suosion, ja se on auttanut joitain sen taistelijoita murtautumaan elokuvateollisuuteen. Ei ole kuin Dwayne Johnson ja Michelle Rodriguez pystyvät hoitamaan kaikki toimintaroolit Hollywoodissa. He tarvitsevat ajoittain varmuuskopioita, ja nämä MMA-taistelijat keventävät enemmän kuin mielellään kuormitusta. Tässä on neljä elokuvatähdeksi tullutta MMA-taistelijaa, joita kannattaa varoa valkokankaalla:
Quinton “Rampage” Jackson
Jos voit voittaa Chuck Liddellin kahdesti, voit tehdä mitä tahansa. Ja kaikella tarkoitan myös herra T:n johtamista A-Team-uudelleenkäynnistykseen. Ainoa asia, jota hän pelkää elokuvassa, on lentäminen. Hänen hahmonsa luultavasti ennusti elokuvan välittömän romahduksen sen julkaisun jälkeen. Elokuva ei ehkä menestynyt hyvin lipputuloissa, mutta Jackson näyttää silti pitävän sitä esillä Hollywoodissa. Hänellä on neljä elokuvaa valmisteilla, joten katsotaan mihin se hänet vie. Jos ne eivät toimi, hänellä on vielä monen miljoonan dollarin TNA-sopimus, johon on turvauduttava.
Randy Couture
Randy Couturella on ollut lähes kaikki UFC:n mestaruudet. Hänellä on ollut eniten tittelihallituksia UFC:n historiassa ja hän on yksi kahdesta taistelijasta, joilla on kaksi mestaruutta eri divisioonoissa samanaikaisesti. Ikään kuin se ei olisi riittänyt, hän on myös ainoa taistelija, joka on voittanut mestaruuden tultuaan UFC Hall of Fameriksi. Näin vaikuttavalla ansioluettelolla ei ole ihme, että Sylvester Stallone värväsi hänet “The Expendables” -elokuvaan. Hän on tehnyt kolme kulutettavaa elokuvaa ja neljäs on julkistettu. Hänellä on myös monia cameosia hänen nimeensä.
Ronda Rousey
Ronda Rousey on kiistatta paras naistaistelija UFC:ssä tällä hetkellä. Hän pysyy voittamattomana, eikä kukaan horisontissa näytä riittävän vahvalta voittamaan hänet. Menestyksensä ansiosta hän on päässyt rooleihin kolmessa suuressa elokuvasarjassa, nimittäin “The Expendables”, “Fast & Furious 7” ja “Entourage”. Minulla on hassu tunne, että saamme nähdä hänen lyövän Kilpikonnaa Entourage-elokuvassa. Rousey toivoo olevansa The Rockin naisversio Hollywoodissa. No, hänellä on siihen varmasti rakenne. Nyt aika näyttää, onko hänellä kykyjä.
Gina Carano
Gina Caranosta on tullut naisten MMA-kasvot. Hän oli mukana jo ennen kuin UFC:llä oli naisten divisioona. Ammattitaisteluuransa aikana hän oli voittamaton, kunnes hän hävisi Cristiane Santosille. Sen jälkeen hän keskittyi näyttelemiseen. Se oli hänen viisas päätös, sillä hän päätyi pääosaan Steven Soderberghin elokuvassa Haywire. Hän on esiintynyt myös Fast & Furious -sarjan kuudennessa osassa. Näemme hänet pian sarjakuvasarjan “Avengelyne” elokuvasovituksessa. Luulen, että sekä MMA-fanit että sarjakuvanörtit odottavat sitä innolla.
Nämä MMA-taistelijat ovat ylittäneet taisteluuransa tullakseen menestyneiksi elokuvatähdiksi. Lajin edetessä näemme lisää nimiä tälle listalle.