4 tapaa pysyä kunnossa ja terveenä ilman rautaa

Kaikki haluavat hyvän fyysisen rakenteen, mutta kukaan ei ole valmis tekemään raskaita nostoja. Älä huoli, sinun ei tarvitse. Painojen nostaminen on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat olla kuin Arnold Schwarzenegger, ei ihmisille, jotka haluavat vain elää terveellistä elämäntapaa. On muitakin tapoja pysyä kunnossa kuin rankaisemalla itseäsi kuntosalilla. Nämä menetelmät eivät anna sinulle täydellisesti muotoiltua vartaloa, kuten Kalifornian entisellä kuvernöörillä, mutta ne voivat estää sinua kuolemasta sydänsairauksiin.

Tässä on 4 tapaa pysyä kunnossa ja terveenä pumppaamatta rautaa:
Aerobinen liikunta
Kaikki harjoitukset on aloitettava kardiolla, koska se on niin tärkeää. Pieni lenkkeily juoksumatolla saa sykkeesi nousemaan hetkessä. Yhdistä se uintiin ja pyöräilyyn, niin sinulla on itsellesi harjoitusrutiini. Se parantaa verenkiertoa kehossasi ja auttaa pitämään vatsasi sisällä. Sinun ei välttämättä tarvitse tehdä tuhansia vatsanyksyjä päivässä saadaksesi litteän vatsan. Jos kuitenkin haluat kuusipakkauksen, sinulla ei ole vaihtoehtoja. Jos sinulla ei ole suunnitelmia mallintaa Tom Fordille, pysy vain kardioharrastuksessa.
Pilates
Monet Hollywood-julkkikset vannovat Pilatesin alle. No, jos se on tarpeeksi hyvä julkkikselle, se on tarpeeksi hyvä minulle, tai ainakin niin sanon aina. Pilates on kyse lihasten hallinnasta. Se auttaa rakentamaan kestävyyttä ja voimaa samalla parantaen joustavuutta. Se on pohjimmiltaan yksi osa kardio- ja yksi osa joogaa. Pilates on pikkuhiljaa saamassa suosiota ja siitä on nopeasti tulossa suosituin tapa pysyä kunnossa. Sinun pitäisi myös kokeilla sitä ja nähdä, mistä kaikessa fuzzissa on kyse. Kuka tietää, saatat törmätä Hollywoodin tähtiin kuntosalilla.
Syö oikein
Oikea syöminen on aina ollut ja tulee aina olemaan helpoin tapa kuntoon. Tarkkaile kalorimäärääsi, niin voit helposti välttää harjoittelun. Julkkikset palkkaavat usein ravitsemusterapeutteja auttamaan heitä suunnittelemaan ruokavaliotaan. Koska et ole julkkis, sinun tulee pysyä älypuhelinsovelluksissa. On monia sovelluksia, joiden avulla voit laskea päivittäisen kalorimääräsi ja laatia sopivan ruokavaliosuunnitelman. On aika ottaa älypuhelimesi käyttöön ja elää terveellisiä elämäntapoja. Ihmiset saattavat vihata Gwyneth Paltrowia kaikkien hänen terveyskirjojensa vuoksi, mutta hänet on silti äänestetty maailman seksikkäimmäksi naiseksi.
MMA
On tarpeetonta sanoa, että jos harjoittelet MMA:ta, sinulla ei ole olutvatsaa. Suolen tulee olla tarpeeksi kova kestämään iskun. Ja juuri sitä MMA tekee; se kovettaa suolistoasi. Kehon parantamisen lisäksi MMA on hyvä myös itsepuolustukseen. Jos katsot jatkuvasti olkapääsi yli kävellessäsi kotiin yöllä, sinun on todella opittava Muay Thai tai BJJ. Jos joku yrittää ryöstää sinua, hänen on soitettava hätänumeroon. Kukaan ei yritä sotkea Randy Couturen tai Ronda Rouseyn kanssa matkalla kotiin.
Siinä on 4 yksinkertaista tapaa pysyä kunnossa treenaamatta. Jätä kaikki raskas nostaminen Schwarzeneggerille, koska hän voi käsitellä sitä.