5 parasta kuntoilusovellusta, jotka auttavat sinua matkallasi kohti terveellisempää elämää

Yhteenveto

Jos ihmiset haluavat saada kuntoa ja terveyttä, heidän on aloitettava mahdollisimman pian, joten olen puhunut joistakin sovelluksista, jotka antavat heille vauhtia poistamalla arvailun kaikesta.

Nyt on aika tulla paremmaksi ja terveemmäksi kuin koskaan ennen, koska menetät mahdollisuutesi saavuttaa mahtavia tuloksia joka päivällä. Älä huolehdi aloittamisesta, koska se ei ole niin vaikeaa, mutta jos tarvitset vähän apua, tässä on muutamia sovelluksia, jotka saavat sinut alkuun matkallasi kohti parempaa elämää.

Cody

Jos pelkäät astua kuntosalille aloittelijana, tulet iloiseksi tiedosta, että sinun ei enää tarvitse tehdä kaikkea itse. Cody on loistava kuntoiluyhteisö, josta löydät apua tuhansilta muilta ihmisiltä. Voit seurata ihmisten kanssa, joista pidät, ja kopioida heidän harjoituksiaan, jotta sinun ei tarvitse keksiä omia. Sen avulla voit myös kirjata kaikki harjoituksesi ja jakaa ne yhteisön kanssa, jos haluat motivaatiota ja palautetta.

GAIN Fitness

GAIN Fitness on toinen korkealaatuinen sovellus aloittaville ihmisille. Yksi suurista ihmisten kohtaamista ongelmista on jokaisen harjoituksen suorittaminen oikein, koska kyseessä ei ole vain tangon nostaminen ja laskeminen muutaman kerran harjoituksen aikana. Sovelluksen sisältä löydät rajattoman määrän videoita, joiden avulla saat oikean muodon jokaiseen harjoitukseen auringon alla. Voit jopa kertoa sovellukselle, mitkä ovat kuntotavoitteesi, ja se laatii sinulle erityisen rutiinin.

Argus

Ainoa todellinen tapa seurata edistymistä on varmistaa, että teet enemmän viikkojen kuluessa, mutta jotta tiedät, oletko menossa eteenpäin, tarvitset sovelluksen, joka voi seurata kaikkea puolestasi. Argus pystyy seuraamaan kaikkea mitä teet, olipa kyseessä sitten kuinka monta tuntia keskeytyksettä nukut joka yö, kuinka monta askelta otat joka päivä tai kuinka paljon syöt päivittäin. Niin kauan kuin parannat viikoittain, voit olettaa, että edistyt.

Jokainen liike

Siellä on miljoonia ihmisiä, jotka haluavat sinun tulevan paremmaksi ja terveemmäksi kuin koskaan ennen, ja he ovat ymmärtäneet, että saavutat tavoitteesi paljon todennäköisemmin, jos sinut palkitaan niiden saavuttamisesta. Jokainen liike synkronoidaan monien suosittujen kuntosovellusten kanssa, ja kun saavutat tietyt tavoitteet kussakin näistä sovelluksista, voit voittaa palkintoja Every Move -sovelluksen kautta. Monet älykkäät tuotemerkit ovat jo rekisteröityneet antamaan sinulle alennuksia ja erikoistarjouksia, jos teet kovaa työtä.

Akupaine

Jos haluat erinomaisen akupainantaharjoittelusovelluksen, sinun kannattaa kurottaa tähän, sillä opit hoitamaan itseäsi tehokkaasti, jotta voit päästä eroon kivuistasi. On yllättävää, kuinka paljon taikuutta voit kutoa omilla sormillasi, kun tiedät oikeat kohdat kehossasi painostaa. Sovelluksen sisältä löydät ohjeet kuinka käsitellä melkein mitä tahansa, ja se on täysin turvallista, joten sinun ei tarvitse huolehtia virheistä, kun opettelet tekemään sen.