5 upeaa sovellusta, jotka opastavat sinua kohti parempaa ja terveellisempää elämää

Yhteenveto

Useimmat ihmiset ovat kelvottomia, ja me kaikki tiedämme sen, mutta sen ei tarvitse olla niin, ja olen puhunut joistakin sovelluksista, jotka auttavat ketään kääntämään asiat toisinpäin.

Ellet ole urheillut koko elämäsi tai olet jotenkin löytänyt kiinnostusta painonnostoon, on hyvä mahdollisuus, että et ole parhaimmassa kunnossa. Ei ole syytä paniikkiin, koska koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa elämääsi, mutta jos haluat aloittaa, sinun tulee tehdä se nyt. Tässä on joitain suosituimpia terveys- ja kuntoilusovelluksia, joiden avulla voit antaa ohjeita matkan varrella.

Tabata Trainer

Jokainen, joka luulee, että sinun täytyy viettää tuntikausia juoksumatolla parantaaksesi sydän- ja verisuonikestävyyttäsi, on ilmeisesti väärässä. Tabata-harjoittelusta on tullut erittäin suosittu viime aikoina, vaikka se on kehitetty vuosikymmeniä sitten ja se on huipputehokkaan harjoittelun muoto. Sinun tarvitsee vain harjoitella 4 minuuttia ja voit lopettaa sen loppupäiväksi. Vaikka sinun täytyy panostaa mahdollisimman paljon 4 minuuttiin, terveytesi paranee jopa muutamalla harjoituskerralla viikossa.

Yo Dish

Helpoin tapa käsitellä terveysongelmia on naulata ruokavaliosi, joten useimmat ihmiset ovat alkaneet noudattaa paleo-, kasvis- ja vegaaniruokavalioita. Ainoa ongelma ruokavalion muuttamisessa on löytää itsellesi mieluisia ruokia, sillä kun sokerista ja rasvaisesta lihasta alkaa luopua, maku katoaa joistakin aterioista. Yo Dish on kehitetty auttamaan ihmisiä löytämään maukasta ruokaa riippumatta siitä, mitä uutta ruokavaliota he noudattavat, joten päivän päätteeksi olet aina tyytyväinen, kun olet syönyt hyvän aterian.

Suorituskykyinen venyttely

Älä ole yksi niistä ihmisistä, jotka tuntevat olevansa liian hyviä venyttämään. Sinun ei ehkä tarvitse venytellä suorittaaksesi tiettyjä toimintoja, mutta se on hyödyllistä, jos teet niin, ja Performance Stretching opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee koskaan tietää. On paljon pienempi mahdollisuus loukkaantumiseen, kun venytät oikein, ja toivut myös harjoituksistasi paljon nopeammin. Sisällytä venyttely harjoituksiin muutaman viikon ajan, niin uskon, että tulet yllättymään tuloksista.

Päivittäinen jooga

Tiedän, että monet ihmiset eivät halua nostaa painoja, koska he pelkäävät kasvavansa isoksi ja kookkaaksi. Näin ei tapahdu, mutta valitettavasti on vaikea vakuuttaa joku muusta, joten on parempi vain tarjota heille vaihtoehto. Siksi Daily Yogan kaltaisista sovelluksista on tulossa niin suosittuja valtavan ryhmän keskuudessa. Pystyt harjoittelemaan joka päivä ja saat valtavasti voimaa ja joustavuutta samalla kun menetät kehon rasvaa.

Headspace

Vaihtoehtoinen lääketiede on jälleen tulossa erittäin suosituksi, mutta länsimaissa meditaatiota pidetään edelleen vaihtoehtoisena mielenlääketieteenä. Ihmiset unohtavat, että mielen ja kehon välillä on suuri yhteys, joten kun laiminlyöt toisen, toinen kärsii varmasti. Headspace ei tee sinusta meditaation asiantuntijaa, mutta se opastaa sinua upeiden mielen harjoitusten läpi ja kun olet lopettanut, mielesi tuntuu raikkaalta, joka lopulta ylittää kehosi.