6 yksinkertaista ideaa viidakon inspiroimaan lasten makuuhuoneeseen

Viidakkoaiheinen makuuhuone on suosittu toive monille lapsille ympäri maailmaa. Ne tarjoavat tuntikausia hauskaa ja päästävät lapsesi mielikuvituksen valloilleen. Viidakkoaiheisen huoneen suunnittelussa on niin paljon luovia ideoita, että voi olla vaikeaa tietää, mitä valita. Tässä artikkelissa tarkastellaan kuutta yksinkertaista mutta tehokasta tapaa tuoda viidakko kotiisi.

Seinämaalaukset

Välitön tapa muuttaa mikä tahansa lastenhuone viidakkoaiheiseksi paratiisiksi on pyytää taiteilijaa maalaamaan kaunis viidakon seinämaalaus yhdelle seinistä. Tämä seinämaalaus voi sisältää esimerkiksi paksua puiden katosta ja maalauksia villieläimistä, joita tyypillisesti esiintyy viidakossa. Jos budjettisi ei riitä seinämaalaajan palkkaamiseen, voit aina ostaa viidakkoaiheisia stensiilejä ja tehdä sen itse. Saatavilla on myös viidakkotapetteja ja tarroja, jotka voidaan helposti kiinnittää seinille hetkessä.

Sisäkasvit

Kasvit lisäävät viidakkoteemaa, ja ne auttavat myös puhdistamaan huoneen ilmaa. Ruukkuviidakkotyyliset huonekasvit sopivat parhaiten makuuhuoneeseen, koska ne vaativat vähän auringonvaloa muihin ulkoilmalajeihin verrattuna. Oksat voidaan järjestää tai ripustaa seinille luodakseen koristeellisen keskipisteen huoneeseen. Saatat jopa haluta sisällyttää huoneeseen keinotekoisia viidakon kasveja.

Viidakon inspiroimat kankaat

Toinen tapa luoda viidakkoaiheinen tila on sisällyttää huoneeseen viidakkoaiheista kangasta. Voit käyttää viidakkotyylisestä kankaasta valmistettuja tyynyjä, lakanoita, pussilakanoita ja verhoja. Myös eläinprintit toimivat hyvin. Näitä tuotteita voi ostaa erikoistuneista verkkokaupoista, vaihtoehtoisesti voit kokeilla valmistaa niitä itse.

Räätälöidyt sängyt

Lapset rakastavat räätälöityjä sänkyjä, ja ne toimivat hyvin viidakkohuoneessa. Joitakin ideoita viidakkohuoneeseen ovat katostelttasänky ja puumajan inspiroima sänky. Kerrossängyt toimivat myös hyvin, sillä voit luoda yksityisen viidakon pyhäkön käyttämällä viidakkokankaita ja asusteita.

Riippumatto

Hauska tapa antaa lapsellesi paikka rentoutua makuuhuoneessa on ripustaa kattoon riippumatto. On olemassa riippumattoja, jotka on suunniteltu asennettaviksi turvallisesti seiniin, vaihtoehtoisesti voit ostaa erillisen riippumaton sijoittaaksesi huoneeseen.

Pehmolelut

Voit täydentää ilmettä lisäämällä siihen pehmoleluviidakon eläimiä. Söpöt tiikerit, norsut, liskot ja linnut lisäävät viidakkoteemaa ja tekevät huoneesta mielenkiintoisemman.

Nämä ovat vain muutamia monista tavoista, joilla voit muuttaa lapsesi makuuhuoneen hämmästyttäväksi viidakkohuoneeksi. Tutustu verkkosivustoihin, kuten Pinterest, saadaksesi visuaalista inspiraatiota, tai voit myös palkata sisustussuunnittelijan avun keksimään sinulle uusia ideoita. Onnea.