Kaunista blogisi sisältö neljässä helpossa vaiheessa

Jos olet hiljattain alkanut käyttää blogia tapana ohjata mielekästä liikennettä verkkosivustollesi, miten se on toiminut sinulle tähän mennessä? Näet, se vaatii paljon enemmän kuin vain muutaman artikkelin julkaisemista viikossa, jos todella haluat vangita yleisösi mielikuvituksen. Niitä on pilannut melko erinomaista sisältöä, ja omaa blogiasi tällä hetkellä hemmotteleva keskinkertainen rehu ei yksinkertaisesti enää leikkaa sitä. Joten olemme päättäneet paljastaa sinut pieneen salaisuuteen, itse asiassa neljään salaisuuteen. Nämä vinkit auttavat sinua saavuttamaan mikropäiväkirjasi kanssa vieläkin enemmän, ja pian kuulet paljon kehuja herkullisesta sisällöstäsi sekä terveellisiä tulosprosentteja.
Tee ikkuna
Jos huomaat, että kirjoittamasi on aina viime hetken asia, sinun on ehkä muutettava prioriteettejasi hieman. Mikset löytäisi aikataulustasi paikkaa, jonka avulla voit antaa näiden luomien mehujen virrata mukavasti? Ehkä tarvitset myös aikaa tutustuaksesi ajankohtaisiin asioihin ja uusimpiin trendeihin sosiaalisessa mediassa? Nämä ovat puhdasta kultaa bloggaajille, ja jos et käytä aikaa tämän kaiken juomiseen, se vaikuttaa varmasti lopullisen luonnoksesi laatuun ja osuvuuteen.
Tutustu kilpailijoihisi
Saatat ajatella, että kollegoillasi ei ole juurikaan lisättävää samaan aiheeseen, johon olet erikoistunut, mutta voisit olla silmien avaaja. Seuraamalla kilpailua voit joskus saada paremman käsityksen siitä, millainen sisältö toimii ja mikä ei. Etsi joukko, josta todella pidät, merkitse ne kirjanmerkkeihin ja palaa säännöllisesti. Saat paitsi uusia ideoita, myös saatat törmätä muutamaan tyylivinkkiin, jotka todella osuvat kohdalleen.
Seuraa joitakin Twittejä
Twitterissä on käynnissä joitain mahtavia syötteitä, ja jos jätät huomioimatta tämän uskomattoman resurssin, menetät helvetin paljon uutta sisältöä ja ajankohtaista materiaalia. Suosittelemme, että etsit noin 5–6 uutta henkilöä, joilla on jotain tuoretta sanottavaa, ja seuraat heitä sen jälkeen. Voit poimia hienoja lauseen käänteitä ja kaikki uusimmat trendit ovat käytettävissäsi. Voit lisätä sisältöä omalla tavallasi tai yksinkertaisesti twiitata ne uudelleen vastaavasti, valinta on sinun, ja tulokset ovat kultaisia!
Tarkista sisältösi ennen lähettämistä
Tämä saattaa tuntua järjettömältä, mutta hämmästyisit kuinka monet ihmiset näyttävät unohtavan. Kun luet sisältösi vähintään kahdesti ennen lähettämistä, voit havaita mahdolliset virheet ja virheet. Mutta voit myös nähdä, kuinka hyvin sisältö todella virtaa tai ei. Anna sen olla tunti ja toivottavasti saat lopulta tuoretta sisältöä, joka toimii hyvin.
Oletko valmis käynnistämään uudelleen?
Jos mainostat kaupallista astianpesukonekorjausyritystä torontossa, seuraa näitä 4 vinkkiä ja blogisi tulee pian rokkaamaan!