Lisää ripauksen luokkaa toimistoosi viidellä hienolla vempaimella

Yhteenveto

Jos joku on kiinnostunut ostamaan muutamia hyödyllisiä vempaimia toimistoonsa, olen puhunut markkinoilla olevista erittäin hienoista laitteista, jotka huolehtivat eri asioista.

Oletko kiinnostunut lisäämään ripauksen luokkaa toimistoosi? En tiedä, pidätkö toimistosi tylsänä tällä hetkellä, mutta asiat muuttuvat pian, jos otat muutaman näistä hienoista laitteista.

USB-pöytäimuri

Mitä teet yleensä, kun syöt voileipiä työpöytäsi ääressä ja lopussa on paljon muruja? Normaalioloissa luultavasti pyyhkäisit kättäsi pöydän poikki, kunnes ne kaikki päätyvät lattialle, mutta annat vain itsellesi lisää työtä, koska murut on lopulta imuroitava joka tapauksessa. Jos sinulla on tämä siisti pieni USB-pölynimuri, voit käyttää sitä pöytäsi puhdistamiseen, jotta sinun ei tarvitse heittää mitään lattialle.

Lämmin USB-hiiri

Tässä on toinen hieno USB-laite, joka on hyödyllinen kesän loputtua. Kun saavut toimistollesi, et voi tuntea sormiasi talvella, koska ulkona on niin kylmä, mikä vaikeuttaa kovan työn aloittamista heti. Jos käytät hiirtä, joka lämmittää kättäsi käytön aikana, tunnet olosi paljon mukavammaksi. Voit itse asiassa kytkeä lämmitystoiminnon pois päältä, joten kätesi eivät ole tulessa koko päivää.

Kynäkorkki ruokailuvälineet

Lyön vetoa, että olet istunut pöytäsi ääreen syömään lounasta vain huomataksesi, että jätit lusikkasi kotiin. Jos sinulla ei olisi töissä kahvilaa, se ei tekisi miellyttävästä ruokailukokemuksesta, mutta nyt sinun ei tarvitse edes poistua työpöydältä lainataksesi lusikkaa tai haarukkaa. Voit ostaa nämä kynäkorkkiset ruokailuvälineet ja jos joskus unohdat ruokailuvälineet, sinun tarvitsee vain ottaa ne pois ja kiinnittää ne kynäsi päähän. Ne ovat aina käteviä säilytettäväksi laatikon takaosassa lounashätätilanteessa.

Kevyt kätevä silppuri

Kun olet vyöhykkeellä, et halua poistua työpöydältäsi vain silppuamaan yhtä tai kahta paperia pääsilppurissa, mutta et myöskään halua unohtaa tehdä sitä, koska joku saattaa päästä käsiksi arkaluontoisiin tietoihin . Jos sinulla on yksi näistä pienistä silppureista, voit pysyä vyöhykkeelläsi, koska kaiken silppuamiseen menee noin 2 sekuntia. Ainoa kerta, kun sinun täytyy käydä pääsilppurissa, on silloin, kun yrität tuhota paljon asiakirjoja.

Seuraava työpöytä

Ihmiset ostavat yleensä toimistokalusteita verkosta, kun he etsivät jotain kalliimpaa, koska he voivat aina löytää paremman tarjouksen. Ei ole paljon kalliimpaa kuin sähköiset seisomapöydät tällä hetkellä, kun vertaa niitä keskimääräiseen toimistopöytään. Next Desk on loistava paketti, jonka voit noutaa ja se todella muuttaa elämäsi. Vaikka poistaisit terveyshyödyt yhtälöstä, olet silti tuottavampi, mikä tarkoittaa, että ansaitset enemmän rahaa.