Viisi yksinkertaista vinkkiä kotisi kevätsiivoukseen

On aika vuodesta päästä eroon vanhoista ja tarpeettomista tavaroista. Perusteellinen kevätsiivous auttaa vapauttamaan tilaa asunnostasi ja saamaan sen näyttämään suuremmalta. Voit myös ansaita ylimääräistä rahaa myymällä ei-toivottuja tavaroitasi. Kun on niin paljon järjestettävää ja lajiteltavaa, voi olla hieman ylivoimaista tietää, mistä aloittaa. Tässä artikkelissa on viisi yksinkertaista vinkkiä, jotka auttavat sinua kevätsiivoamaan kotisi hetkessä.

Järjestä

Ennen kuin aloitat, on hyvä idea ostaa kaikki tarvikkeet, joita tarvitset valmistautuaksesi kevätsiivoukseen. Kevätsiivous koostuu pohjimmiltaan kahdesta osasta: lajittelusta ja sotkujen raivauksesta sekä omaisuuden siivouksesta. Siksi sinulla on oltava säilytyslaatikot, teippi ja Sharpie sekä kaikki tarvittavat puhdistusaineet. Voit ostaa laatikoita ja pakkaustarvikkeita muuttoyhtiöiltä tai verkkokauppiailta.

Huone huoneelta

Tämän jälkeen voit alkaa siivota kotisi sotkua huone kerrallaan. Älä unohda myös huoneita, kuten ullakkoa ja kellaria – et koskaan tiedä, mitä arvokkaita esineitä voit löytää näiltä alueilta. Voit lajitella tavarat eri laatikoihin sen mukaan, haluatko myydä, antaa pois vai heittää pois. Merkitse laatikot Sharpiella, jotta tiedät, mitä kukin sisältää.

Puhdistus

Kun olet lajitellut kaikki kodin tavarat, olet valmis isoon siivoukseen. Voit luoda siivoustehtäville tarkistuslistan, jonka voit suorittaa jokaisessa huoneessa. Tämä voi sisältää esimerkiksi lattian pyyhkimistä ja pyyhkimistä, pölyjen pyyhkimistä, työtasojen pyyhkimistä ja huonekalujen kiillottamista. Varmista, että käytät oikeita tuotteita jokaiselle alueelle välttääksesi vaurioita. Toinen vaihtoehto on palkata ammattitaitoinen siivoustiimi. Heillä on työkalut ja asiantuntemus, jotta he pystyvät puhdistamaan kotisi perusteellisesti ylhäältä alas, mikä voi säästää aikaa ja vaivaa, kun joudut tekemään sen itse.

Ulkopuoli

Älä unohda myös kiinteistösi ulkoasua. Voit saada sen näyttämään houkuttelevammalta poistamalla lehtiä ja leikkaamalla takaisin pensasaidat ja puut, jotka ovat kasvaneet. Jos pihallasi on romu tai käytetty auto, voit myös järjestää siitä eroon tilan vapauttamiseksi. Helpoin tapa tehdä tämä on myydä se erikoistuneelle romuauton poistotiimille. He voivat tulla hakemaan ajoneuvon kiinteistösi, ja he voivat jopa maksaa sinulle siitä käteisellä.

Pihakirppis

Lopuksi voit päästä eroon ei-toivotuista tavaroistasi pitämällä pihamyyntiä. Varmista, että mainostat sitä kunnolla, jotta alueen ihmiset tietävät siitä. Voit myös myydä arvokkaampia kohteita verkkohuutokauppasivustolla, kuten eBayssa. Kaikki tavarat, jotka eivät mene kaupaksi, voidaan antaa pois tai viedä käytettyyn tavarataloon.

Noudata yllä olevia vinkkejä ja olet hyvin matkalla onnistuneeseen kevätsiivoukseen. Onnea.